fredag 23 november 2012

Fredag kväll.

I vecka har det varit väldigt jobbig, det var väldigt mycket dåliga saker som hände på jobbet så jag har aldrig blivit så lycklig att det är fredag och jag hoppas att det ska gå väldigt sakta. Sockor fortsättning hoppas orka sticka lite ikväll. ska försöka. Kram på er!

måndag 19 november 2012

Sista par sockor som är i svart!

Ja snart får ni se mina fina fröken sockor det är bara ett par kvar att ett par svart till extra fröken på T´s avdelning  dags för lite te och lite stickning och en duschning. Kram på er jag skriver bara så att ni vet att jag lever. PS idag fick jag A´s första julklapp som jag beställde från knittingroom hon vill lära sig att sticka hoppas hon är sugen på att lära sig.

söndag 18 november 2012

Japp nu var det dags igen!

Jag har längtat så mycket efter den här tiden, ja jag ska berätta vad jag har längtat glöggfest för alla mina goda vänner, ikväll har jag skickat inbjudan till mina vänner hoppas alla kommer det ska bli så kul att träffas och dricka lite glögg äta gott skratta och umgås med de man gillar.  Jag har också lyckats att städa och organizera i mitt hobbyrum jag är nöjd men inte helt än, har stickat och stickat och nu ska jag sticka ännu mer, kanske en kopp te till också vi får se. Kram på er maria.

onsdag 14 november 2012

en tävling hos hoffmansdesign!


En liten efterlysning!

Hej finns det någon som vet vilket datum expressen lansera nästa handarbetstidning jag missade förra som var i september och nu vet jag inte när nästa kommer Kram på er maria

söndag 11 november 2012

Perfektionist i högsta grad!

Jag hade ett par sockor till söta R som är son till min svägerska men när jag märkte att 1:a socka inte stämde med 2:a och att 2:a socka var bättre än den 1:a så det var bara att repa upp nu ska det bli bra. I fredags när jag gjorde klar vita socka märkte jag att en av min strumpstickor hade försvunnit, jag hoppas den ramlade på jobbet eller i väskan annars vet jag inte vad jag ska göra. I helgen har det varit väldigt bra jag har varit väldigt kreativ på alla sätt. Jag håller på att sy nya dockkläder till lilla Ts dockor, men har väldigt dåliga mönster till pojke dockkläder finns det någon där ute som vill dela med sig några bra mönster till  kläder. Det går bra med stickat också. Kram på er!

lördag 10 november 2012

Riktigt höst /vinter väder där ute!

Ja nu är jag klar med den ena vita socka den andra ska jag lägga upp ikväll nu sitter jag och titta ut och det blåser och regnar så in i norden, när jag fyllde år i somras fick jag ett jätte fint garn i blå nyanser som jag ska sticka sockor till  min svägerskas söner. Igår var jag hemma med lilla T hon kräktes i torsdag kväll men igår under dagen blev hon frisk jag vet inte vad det kan ha varit. Nu sitter jag och stickar på sockorna och hoppas blir klar med de i helgen. I morse började jag sy nya dockkläder men som vanligt är jag inte riktig kompis med min symaskin när jag ska sy knapphål. Då säger jag så här till maskinen din J"#¤%&/( maskin ska det vara så svårt att göra som jag vill, nu måste jag vänta till min kära maken som är och jobba kommer hem och förklara för mig hur man gör. Så nu fortsätter jag att sticka.
Kram på er jag vet att jag är ur dålig på att lägga ut bilder men snart s kommer det flera bilder av mina projekten

onsdag 7 november 2012

Ja och nu var det lilllördag!

Ja lilllördag och jag är helt slut irriterad och med en tråkig känsla i kroppen, skuldkänslor för att jag inte har tagit mig tid att höra av mig till min mamma. Usch men nu hörd hon av sig ikväll hon är ändå pensionär, men tyvärr sjuk.
Jag har massor med med projekt på gång både i huvudet och i händerna. Jag skulle vilja ha mera tid till det jag gillar att hålla på med, men tyvärr finns det inte tid. Jag håller på att sticka en väst/tröja från stickmagasin 2012/9 jättefin kommer den att bli. snart kommer det några nya bilder. Kram på er maria!

måndag 5 november 2012

Något jag aldrig har upplevt själv när jag var liten!

Ja är man född i Sverige så har man varit om en sak i sin uppväxt som jag aldrig upplevt själv, jag ska berätta  något jag tycker är jättekul ni vet de där brunnar som finns ett A på loket det är något hemsk när man går på de, idag på väg att hämta barnen såg en stackars mamma som är vuxen fast fortfarande fast i barndoms hemska upplevelser A brunnar hon gick en jätteomväg för att inte gå verken mellan två A brunnar eller på de. Jag höll på att dö av skratt. Men sen tänkte jag stackars kvinna. Jag har lite andra upplevelser sen min barndom jag hatar när folk lägger nycklar på bordet eller hattar på bordet eller sängen. Men till något annat  jag kom på att jag måste sticka ett par sockor till i svart till lilla T´s praktikant på hennes avdelning. Så nu är det bara att sätta igång men de sockorna. Nu är det lägg dags för barnen sen blir det stickning för mig och lite TV. Kram på er!

lördag 3 november 2012

Nu är det Halloween över!

Ja nu är det avklarat nu är det snart dags för att planera nästa fest glöggfesten. Men jag måste vila iaf en vecka så nästa helg blir det att skriva och skicka inbjudan till alla.  Jag fick faktisk en vit ros av min äldsta dotter för att jag lät henne och hennes kusin åka till centrum och titta i affärer och fika på fiket i centrum, de är 12 år och de träffas inte så ofta, men det gick väldigt bra de var nöjda. Nu har hon åkte hem jättetråkigt men jag hoppas träffas snart igen. Nu sitter vi och tittar på fem myror är fler en fyra elefanter. Barnen älskar det programmet. Min andra gråa socka är snart färdig. sen är det bara den vita som ska bli klar. Jag har redan hittat ett nytt projekt. Kram på er!

torsdag 1 november 2012

Hej!

Idag har det varit en jättebra dag med barnen, vi har varit på Tom Tits vi hade 5 barn och 2 vuxna, barnen tyckte att det var jättekul, nu är jag helt slut men det var en bra dag iaf. Nu sitter jag i soffan och nästan dör av trötthet. Jag fortsätter med mina sockor, idag fick jag mina party lite ljus som jag köpte sist jag var på party nu njuter jag av det underbara kryddig äppeldricka  som luktar helt underbart. Ha det så bra! Maria