torsdag 23 augusti 2012

Ja jag fick ta lådan och jag var lycklig som ett troll!

Ja jag vet att det var en liten sak men jag är jättenöjd med fynd ska bara fixa lite med den måste sandpappra för det är lite skrovlig. Frökenstrumpor går jättebra med första strumpa blir nog klar idag sen är det bara 10 strumpor till, nu ska jag sitta i soffan och ska sticka lite till på strumpor. Kram på er!

onsdag 22 augusti 2012

Skönhet som andra betrakta som skräp!

Ja jag har en förmåga att se funktion i mycket, en gammal trälåda som har burit på vitkål kan faktiskt vara vacker och användbar, Jag jag ångrar mig att jag inte tog låda från dagis skräp förråd hoppas den finns kvar imorgon. Jag tyckte den var väldigt vacker det kan blir lite jobbigt om någon av personal också tycker den är vacker. Vi håller tummarna att den finns kvar imorgon då ska den få följa med mig hem. Vi hade kräftskiva i lördags med massor med goda vänner det var jättetrevligt, idag är det onsdag och jag är dö trött lasagne står i ugnen och vänta tills vi ska sätta oss och äta och sen gäller det att se på lite TV och sticka lite mer på fröknars julsockor. Kram på er det är dags att äta vi hörs sen!

lördag 18 augusti 2012

Lördag och en vecka har redan gått!

Ikväll ska vi ha kräftskiva med några vänner det ska bli så kul, förberedelser är igång bröden är bakat och snapsen är smaksatta och snart är det pajer som ska bakas och efterrätten också sen får gästerna komma kl 17, så idag blir det ingen handarbete för min del men jag kommer att träffa mina vänner. Kram och vi hörs!

söndag 12 augusti 2012

Hej på er!

Hej det är söndag har varit upptagen och trött håller på att göra klar OS mössa hoppas blir klar med den idag annars är det inge OS mössa. Igår var en underbara dag med fint väder jag tvättade och  sydde min nya väska sen slösade jag hela dagen på att förstår mig på hur man ska kunna sy en knapphål på mina nya sy maskin och lyckades inte till slut mådde jag så illa att jag tog det små tjejerna och gick och handla till middag. Jag vet fortfarande inte hur man gör. Så irriterande, medans jag letade redan på hur man sydde en knapphål så fick jag veta att jag har en speciell pressfot till att sy blixtlåst på kläder så nu spara jag mer en 200kr på att lämna in till stans skräddare för att byta så nu kan jag byta själv kanske måste bara köpa blixtlås. I morse när jag vaknade insåg jag att vi har nästan ingen kaffe, usch vad ska jag göra, det gör inget vi ska köpa det idag och då åker vi ända till Solna till kaffe och te affär helt otrolig affär om man tycker om kaffe och te. Nu ska jag fortsätta med mössa. Kram på er och ha en bra dag!

fredag 10 augusti 2012

Fredagsmys!

Ikväll blir det tacos till middag, det känns skönt att det så enkel mat med tanken på att det är slut på veckan och alla är trötta i slut av veckan. sen blir det chips och läsk och kanske ett glas rött till de vuxna det är fredagsmys. Nästa vecka har vi kräftskiva med våra vänner det ska bli kul. Igår blev jag klar med OS mössa i kväll ska jag börja med nästa mössa, i helgen ska jag försöka bli färdig med A`s OS benvärmare. Jag tagit ner gardinerna i vardagsrummet och ska sätta upp de nya i helgen om jag lyckas att får tid att städa och ork för den delen, jag har massor med planer denna helg fast jag lyckas aldrig uppfylla hoppas kunna komma till jobbet nästa vecka med en ny väska, förra vecka sydde jag en väska till min kära vän  Cath  så nu ska jag ta mig tid att sy en till mig också. Bilder kommer ut här kanske under helgen. Nu ska jag  sitta här och titta lite på olika bloggar och sen är det dags för middag. Kram så länge!

onsdag 8 augusti 2012

Rast på jobbet!

Igår städade jag A´s rum det blev jättefint och hon kunde sova där hela natten hon har svårt att sova när det är stökigt jag är likadan men jag har ingen som städar åt mig så jag biter ihop och håller färgen. sen när rummet var städat fick jag värsta lusten att börja möblera om fast det var lite sen men hoppas kunna göra det idag annars får det blir till helgen jag har möblerat i huvudet hur ska vara ska ta bort lite saker och flytta på några andra sen behöver jag köpa massor med förvarings lådor så det ser fint och lekbjudande, i handarbets fronten håller jag på med ett par benvärmare till A som jag kommer att kalla för OS benvärmare jag stickar de medans jag tittar på OS och påbörjade en neon gul Höst/Vinter mössa men vet inte vem som är intresserad att använda den, vi får se när den är klar, jag tror mössan blir väldigt fin när den är klar, jag har flera bilder att visa men har inte riktigt haft tid till det, kanske ikväll. Kram så länge Maria!

söndag 5 augusti 2012

Och lite handarbete också!





Några till!










Några bilder!







Första bild är presenter till A´s fröknar min lilla A ska börja skolan, andra bild är när jag fick smörblommor av min stora L, tredje bild är den koppen och stenen jag fick av min kära kollega innan sommar, fjärde bild är de första smultron vi hade i smultron rabatt, femte är mina fina pioner, sjätte  bild är mina omtalade gurkor som har blivit 1kg tunga och sist men inte minst vår fina vinränkabågen som min kära make satt upp dagen innan min födelsedag, jag kommer att lägga ut flera men nu är det dags att laga lite middag. Kram så länge

Sista dag på semestern och det känns!

Jag längtar inte till jobbet, många av våra vänner längtar till sitt jobb, tyvärr inte jag, jag vill vara hemma det är faktiskt skönt och inte ha så många måsten. Idag ska vi försöka njuta så mycket det bara går på sista semesterdagen, maken fortsätter att bygga på förrådet jag ska lägga ut bilder snart men just nu är den dator som bilder finns på är lite seg, så det går inte att plocka ut bilder till min blogg. Nu ska jag njuta av en kopp kaffe och min "leva och bo" tidning som jag köpte igår. Kram Maria!